2014/04/Zoolyx

From wikilab
Jump to: navigation, search
Français


Zoolyx banner.png

Beste klant, beste collega,


Wij gaan ervoor.

Sinds 1 april hebben we de stap gezet van een veterinaire afdeling binnen een humane context, naar een volwaardig veterinair laboratorium. We hebben in ons meer dan 15 jarige bestaan organisatorisch vele watertjes doorzwommen: opstart, groei, acquisitie, fusie, en integratie binnen een internationale laboratoriumgroep om nu op eigen kracht een eigen koers te varen onder de vlag Zoolyx.

Zoolyx.png
Voor ons scheiden de wegen met onze Medic Lab collega's uit de humane klinische biologie. We danken hen voor de boeiende leerschool en de lange samenwerking.

Door het voortschrijdend professionalisme en specialisme verwacht en verdient de dierenarts een in al zijn facetten aangepaste service, op maat van de dagelijkse dierenartsenpraktijk en het diergeneeskundig onderzoek.

Als eerste privélaboratorium in België dat zich zuiver en alleen toelegt op diergeneeskunde is Zoolyx er voortaan alleen maar voor u. Zowel onze logistieke medewerkers, administratieve medewerkers, laboranten en uiteraard het dierenartsenteam staan volledig ter uwer beschikking.

Onze laboratoriumsite net als onze contactgegevens blijven ongewijzigd.


Adres Zonnestraat 3 - B-9300 Aalst - Belgium
Hotline 0800 94 299
Tel +32 53 72 90 20
Fax +32 53 79 02 98
Email dierenarts@zoolyx.be
WWW www.zoolyx.be


In de komende weken en maand, werken we hard om de naamsverandering door te voeren in al onze communicatie en diensten en hopen u te mogen te verwelkomen op één van onze bijscholingen waarvoor u weldra een uitnodiging zal ontvangen.

Wij gaan ervoor. En u?


Dierenarts Tom Nagels

Directeur

Dierenarts Frank Van Campen

Directeur


Logo.png Fb.jpg
Zoolyx * Groeneweg 17 * 9320 Aalst * Belgium

+32 (0)53 72 90 20 - dierenarts@zoolyx.be

Dierenartsen Tom Nagels, Griet Vercauteren, Frank Van Campen, Caroline Bauwens, Roel Haesendonck
Dierenartsen Vincent Pironnet, Sandra Jolly