2014/01/LabIntermezzo Equine edition


Zoolyx banner.png


Beste Collega,


In navolging van onze ondertussen drukbijgewoonde bijscholingen rond interne geneeskunde en laboratoriumdiagnostiek bij kleine huisdieren organiseren we een bijkomende editie volledig gewijd aan de paardengeneeskunde.

Pernod Al Ariba 0052.jpg

Caroline Bauwens vertelt wat u kan halen uit de routine-hematologie en wat er te leren valt van acute faze eiwitten en het eiwitelektroforetogram. In een tweede luik wordt vertelt welke labo-onderzoeken van belang zijn bij prestatieklachten, diarree, leverproblematiek en PU/PD. En tot slot wordt iets dieper ingegaan op Cushing disease (PPID), Equine Metabool Syndroom (EMS) en enkele bijzondere aandoeningen die we in de paardenpraktijk wel eens tegenkomen en waarbij labo-onderzoek van belang is.

Wanneer

U bent vriendelijk uitgenodigd op vrijdag 28 maart van 12u00 tot 14u30. Wij ontvangen u graag met een drankje en broodje en starten stipt op 12u30.

Waar

In ons auditorium in Medic Lab , Zonnestraat 3, 9300 Aalst. Parking is mogelijk recht tegenover het labo in de Kroonparking.

Door werkzaamheden in de stad is de toegang tot de Zonnestraat niet steeds zoals de GPS aangeeft. Bovendien is de straat tijdelijk tweerichtingsverkeer. Volg de pijlen naar de "Kroonparking".

Routeplanner

Access plan.jpg

Klik op afb.

Inschrijven

U kan zich inschrijven via deze link.

Na afloop ontvangt u een aanwezigheidsattest goed voor 2 bijscholingspunten (2 BP).


Tot binnenkort!


Logo.png Fb.jpg
Zoolyx * Groeneweg 17 * 9320 Aalst * Belgium

+32 (0)53 72 90 20 - dierenarts@zoolyx.be

Dierenartsen Tom Nagels, Griet Vercauteren, Frank Van Campen, Caroline Bauwens, Roel Haesendonck
Dierenartsen Vincent Pironnet, Sandra Jolly

|}

Last modified on 14 February 2014, at 14:38